Redactare română jobs

Filtro

Minhas pesquisas recentes
Filtrar por:
Orçamento
para
para
para
Tipo
Habilidades
Idiomas
  Estado do Trabalho
  362 redactare română trabalhos encontrados, preços em USD

  Am nevoie de cineva care sa scrie un manual de instruire care sa acopere toate cerintele din standardul ocupational pentru cursul de Manager de inovare.

  $129 (Avg Bid)
  $129 Média
  4 ofertas

  Am nevoie de o prezentare a unei societati, de aproximativ 500 de cuvinte. Mai multe detalii in privat.

  $10 (Avg Bid)
  $10 Média
  1 ofertas

  Caut un vorbitor avansat de limba maghiară care să facă o traducere (interpretare) din română în maghiară a paginii mele bogdan.md. Deocamdată cei interesați pot să aplice și în momentul în care eu voi decide să fac traducerea voi alege o persoană.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Média
  5 ofertas

  Salut! Caut pe cineva care sa scrie articole in limba engleza pe teme turistice. Daca ai experienta si doresti sa aflii mai multe detalii, lasa bid-ul tau si voi lua legatura cu tine.

  $87 (Avg Bid)
  $87 Média
  11 ofertas

  Ai calități creative deosebite și experiență în redactarea de articole? Se caută persoană organizată pentru editare articole blog, domeniul fashion, traducere texte din engleză etc. Cerințe: experienta, eventual studenta/absolventa Filologie, limba engleza

  $20 (Avg Bid)
  $20 Média
  12 ofertas

  Realizează o traducere Traduc texte din romana in engleza si din engleza in romana pentru 20€

  $19 (Avg Bid)
  $19 Média
  15 ofertas
  Proiect de design Encerrado left

  Am nevoie de câteva modificări la un site existent. Am modificat un fișier json file, iar acum am probleme la server. Mai exact am tradus tema în română.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Média
  8 ofertas

  Blogul este despre ardei iuți. Articolele pot fi de la semințe de ardei iute până la consumul lui. Cerințe articol: -Limba română cu diacritice; -Cel Puțin 300 de cuvinte. -Să aibă legătură cu România. -Cel puțin o poză . -Cât se poate de original. Prima dată când folosesc Freelancer!

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Média
  14 ofertas

  Hello, Suntem o companie care comercializam produse profesionale pentru bucatarii - hoteluri - restaurante. Prezentul proiect presupune redactarea a 5 comunicate care sa respecte standardele unui comunicat de presa (vezi comunicate de presa ro - serviciul premium - 3 link-uri pe produse), respectiv vrem sa prezentam cateva categorii din portofoliul companiei (peste 10.000 produse). Comunicate...

  $116 (Avg Bid)
  $116 Média
  24 ofertas

  Redactare conținut I need SEO content writer for a travel website who will write 4 articles per week relqted to what the website offers in regards with tours.

  $27 (Avg Bid)
  $27 Média
  10 ofertas

  Redactare conținut I want someone that can write 4 articles per week travel related.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Média
  11 ofertas

  Redactare conținut Redactare in limba romana

  $375 (Avg Bid)
  $375 Média
  29 ofertas

  Redactare conținut Redactarea conținutului unor articole, unor rapoarte, unor documente

  $368 (Avg Bid)
  $368 Média
  23 ofertas

  Redactare conținut site, dețin un site de înfrumusețare dar care sta foarte rău la capitolul text, informații și descrieri servicii. Este un proiect de mici dimensiuni. Pentru mai multe detalii și link web in privat. Mulțumesc!

  $132 (Avg Bid)
  $132 Média
  24 ofertas
  Travel Pillow Encerrado left

  Doresc o descriere produsului "Travel pillow" Pe viitor Ce cautam: * un bun comunicator în limba română și limba engleză cu abilităţi excelente de scriere; * dornic să înveţe şi pasionat de mediul online; * studiile superioare (Litere, Jurnalism, Comunicare) reprezinta un avantaj; Descrierea jobului: Junior Content Editor va avea ca responsabilitati

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Média
  9 ofertas

  Redactează câteva articole Gânduri și experiențe din viața unei persoane cu handicap

  $78 (Avg Bid)
  $78 Média
  3 ofertas
  Redactare proiect Encerrado left

  Ma intereseaza elaborarea si redactarea unei lucrari ingineresti de aprox 20 de pagini.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Média
  9 ofertas

  Redactare conținut Am nevoie de redactarea unui proiect de 3-4 pagini despre modelarea unui fenomen de marketing. Trebuie cautat un articol in care se utilizeaza un model de marketing. La randul sau modelul de marketing trebuie sa fie neliniar si sa contina o ecuatie ce nu are in componenta sa scaderi sau adunari. Dupa prezentarea articolului si a modelului

  $50 (Avg Bid)
  $50 Média
  1 ofertas

  Redactează câteva articole retete culinare

  $47 (Avg Bid)
  $47 Média
  2 ofertas

  Redactează câteva articole retete culinare

  $27 (Avg Bid)
  $27 Média
  13 ofertas
  Sales and Marketing Encerrado left

  ...suntem un site de reduceri și căutăm o persoană specializată în Google Adwords. Condiții: - persoana cu experiență reală dovedită - persoana care cunoaște foarte bine limba română și piata din Romania Buget administrat: - prima luna 1000 lei ( care poate sa crească în funcție de rezultatele ) Plată oferită: 2-4 % din vânzări, plată se face doar la

  $25 (Avg Bid)
  $25 Média
  3 ofertas

  Dețin un site de oferte și reduceri și doresc sa colaborez cu deținători de bloguri cu conținut în limba română pentru postarea de articole.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Média
  6 ofertas

  Redactează câteva articole Redactare articole pentru site de stiri agricol.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Média
  15 ofertas

  Redactează câteva articole Despre aproape orice tema

  $19 (Avg Bid)
  $19 Média
  17 ofertas

  Proiectul face parte din domeniul Stomatologie: redactare de conținut pentru website, articole blog.

  $834 (Avg Bid)
  $834 Média
  9 ofertas

  Redactare conținut Redactare continut pagina web (texte)

  $45 (Avg Bid)
  $45 Média
  16 ofertas

  Avem nevoie de o colaborare cu un content writer pentru o pagina in domeniul medical: Trebuie redactat continutul site-ului si a paginii de facebook.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Média
  13 ofertas

  Sunt o studentă străină și am scris lucrare de diplomă în limba română. Am nevoie de cineva care verifică greșeli gramatice în lucrare. Plata este de 10 lei / 500 de cuvinte. În total 135 lei. Nu trebuie să verifice tabelul și examplele citate.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Média
  10 ofertas

  Avem nevoie de o colaborare cu un content writer pentru un o pagina in domeniul medical: Trebuie redactat continutul site-ului (max. 2 pagini Word) si o descriere la 15 produse. Aceste texte sa fie corect scris din punct de vedere SEO .

  $122 (Avg Bid)
  $122 Média
  34 ofertas

  Redactare conținut Content editor cu experienta in domeniu Fashion. Colaborare pe termen lung Site. [login to view URL] - Crearea prezentarii pentru produse (70 – 100 cuvinte) optimizata pentru cautari. Ca format 1 -2 fraze de prezentare, urmate de bullet points care sa evidentieze trasaturile

  $402 (Avg Bid)
  $402 Média
  10 ofertas

  Redactare conținut Content editor cu experienta in domeniu Fashion. Colaborare pe termen lung Site. [login to view URL] - Crearea prezentarii pentru produse (70 – 100 cuvinte) optimizata pentru cautari. Ca format 1 -2 fraze de prezentare, urmate de bullet points care sa evidentieze trasaturile

  $444 (Avg Bid)
  $444 Média
  7 ofertas

  Выполнить перевод Traduc texte din limba rusă în limba română

  $25 (Avg Bid)
  $25 Média
  4 ofertas

  Caut vorbitori de limba rusă, pentru activitate de suport clienți, disponibili de luni până vineri între orele 9-18. Asistența pentru clienți este în limba română, limba rusă este pentru chestiuni interne. Doar vorbitori de limba rusă vor fi aleși pentru acest proiect. Remunerația lunară este de 500 de euro.

  $618 (Avg Bid)
  $618 Média
  6 ofertas

  I need a English-Romanian translation of health related content. Please give me your quote per 1000 words.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Média
  74 ofertas

  Salut! Un articol/tutorial despre ce inseamna tranzactionarea pe bursa de crypto cu pasii de inscriere pe site-ul [login to view URL] (ex: [login to view URL] ) si cum se pot cumpara monede in cont, puteti face tutorial pe coinflux.com. Articolul sa fie structurat pe pasi + o imagine motivationala care sa arate o crestere brusca a unei monede cu un exemplu de calcul profit. Multumesc! Hel...

  $21 (Avg Bid)
  Garantido
  $21
  3 inscrições
  Redactare Word Encerrado left

  Transciere electronica a unui text din format olograf, aproximativ 20 pagini, in word orice versiune.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Média
  57 ofertas

  Am nevoie in prim plan de un articol avand ca tema jocul de sah de aproximativ 700 de cuvinte. Daca este completata corespunzator aceasta cerere voi avea si alte project...nevoie in prim plan de un articol avand ca tema jocul de sah de aproximativ 700 de cuvinte. Daca este completata corespunzator aceasta cerere voi avea si alte projects de redactare.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Média
  21 ofertas

  Redactează câteva articole Redactez continuturi simple in raport cu piata actuala!

  $32 (Avg Bid)
  $32 Média
  19 ofertas

  Salutare! DO NOT APPLY IF YOU DO NOT SPEAK ROMANIAN LANGUAGE!!!!! Redacteaza un eseu cu subiectul " Constitutia Romaniei – istoric si continut" , de 5 pagini. Reguli de redactare: - font Times New Roman 12, spatiere 1 rand - Eseul va fi verificat contra plagiat cu copyscape. - toate sursele rezumate/citate vor fi specificate si evidentiate in

  $37 (Avg Bid)
  $37 Média
  2 ofertas

  Realizează o traducere Abilitatea mea realizata in decursul a mai multor ani m-a ajutat să ma specializez pe traduceri din franceză în romana,respectiv romana-franceza.

  $535 (Avg Bid)
  $535 Média
  3 ofertas

  Redactare documentație de cercetare Am nevoie de elaborarea unui referat de 10-15 [login to view URL] documentația.

  $45 (Avg Bid)
  $45 Média
  1 ofertas

  Redactare documentație de cercetare Este vorba despre prima parte din o tema de cercetare care trebuie sa conțină minim 10 pagini,maxim [login to view URL] documentația necesară dacă este cazul.

  $75 (Avg Bid)
  $75 Média
  2 ofertas

  Redactare conținut Edit a brief questions.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Média
  3 ofertas

  Redactare de multiple articole de blog in limba romana pentru site de vanzari online produse naturiste. Subiectele ti le dau eu, in majoritatea cazurilor iti dau si materiale de inspiratie (in limba engleza). Tu trebuie sa faci articolul de blog in limba romana. Trebuie sa fie "catchy" si util cititorului. Lungimea articolelor este de 2-3 pagini cu

  $22 (Avg Bid)
  $22 Média
  35 ofertas

  Redactare de multiple articole de blog in limba romana pentru site de vanzari online produse naturiste. Subiectele ti le dau eu, in majoritatea cazurilor iti dau si materiale de inspiratie (in limba engleza). Tu trebuie sa faci articolul de blog in limba romana. Trebuie sa fie "catchy" si util cititorului. Lungimea articolelor este de 2-3 pagini cu

  $12 - $12
  $12 - $12
  0 ofertas

  We need a native Romanian speaker to translate something from English to Romanian. Warning! It is ONLY for people from Romania only or for who can prove he/she is a native Romanian speaker. All "translators" and firms from India, Bangladesh, Pakistan etc will be banned! GOOGLE TRANSLATE or other programs are not allowed.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Média
  74 ofertas

  Realizează o traducere Vreau sa lucrez ca translator

  $387 (Avg Bid)
  $387 Média
  12 ofertas

  Caut persoana cu rezultate bune in redactare continut seo in limba engleza, prin asta intelegand articole cu pozitie buna in google. Engleza trebuie sa fie una de calitate, persoana trebuie sa stie gramatica! Imi puteti lasa exemple ale muncii voastre in bid, va multumesc! PS: Ma intereseaza o colaborare pe termen lung

  $132 (Avg Bid)
  $132 Média
  9 ofertas

  Găsește-mi niște lead-uri Căutare și redactare database potențiali clienți HO RE CA și Distributori in Transilvania

  $143 (Avg Bid)
  $143 Média
  3 ofertas

  Salutare! Caut colaboratori pentru articole pe teme de sănătate/medicină. Voi oferi eu titlurile și sursele de informare, singura condiție e să fie scrise corect gramatical și să treacă de testul copyscape. Vă rog să menționați în bid prețul propus pentru 6000 de caractere. Mulțumesc!

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Média
  15 ofertas