Encerrado

pershendetje mund te me ndimoni se si te punoj me kete program freelancer se nuk di ta perdor,,,,,ju faleminderit - open to bidding

pershendetje mund te me ndimoni se si te punoj me kete program freelancer se nuk di ta perdor,,,,,ju faleminderit

nese mundesh me kthe pergjigje

Habilidades: Albanês

Veja mais: freelancer si, albanian freelancer, ta, si, si c, freelancer se, di, albanian, freelancer 575, freelancer program

Acerca do Empregador:
( 0 comentários ) Tirana, Albania

ID do Projeto: #6826493

2 freelancers estão ofertando em média $33 para esse trabalho

aldonlicaj

Mund te te shpjegoj se si funksionon kjo faqe. te tregoj se cfare duhet te besh dhe si mund te aplikosh ne menyre korrekte per te fituar nje pune

$35 USD in 3 dias
(0 Comentários)
0.0
leoogear

Un mund te ndihmoj Mais

$30 USD em 1 dia
(0 Comentários)
0.0