Encerrado

romanian girls only. virtual assistant -- 57347

persoanele care au licitat deja pot sa nu mai liciteze pentru ca repostez pentru a avea mai multe bid-uri din care sa aleg.

buna.

pot licita si persoanele ce nu au inca review-uri. veti primi de la mine review-uri bune ceea ce v-a ajuta pe acest site.

doresc sa am o asistenta virtuala ce ma poate ajuta in lucruri ce implica postare pe forum-uri ,trimitere email-uri etc. in activitatile mele personale dar si multe activitati ce vor ajuta in mod direct asociatiile pentru copii din Romania deoarece sunt voluntar Salvati Copiii.

veti licita in ron in loc de usd cum e pe site.. deci daca licitati cu 5 va insemna cinci ron. ma intereseaza un pret cat mai mic deoarece colaborarea va tine ani de zile. pot plati intre 3-5ron pe ora. ca punct de reper va informez ca un profesor e platit cam 7 ron pe ora. pe luna pot plati cam 50-100ron.. depinde cate ore de activitati am nevoie in acea luna. rog sa aplice numai fetele care stiu bine engleza pentru ca va fi nevoie. cand licitezi pune primul cuvant "engleza" ca sa stiu ca ai citit tot. te rog sa precizezi ce job-uri importante ai avut pana acum.

Habilidades: Vale Tudo, Processamento de Dados, Excel, Assistente virtual, Busca na Web

Veja mais: virtual assistant job site, virtual assistant job au, romania virtual assistant, data entry job in pune, ai virtual assistant, site de virtual assistant, job care assistant, data entry job romania, Care assistant, virtual pot, profesor de, postare, loc, excel te, deja, ceea, cat care, Am nevoie, mic assistant, girls email, usd romanian, job data entry girls, girls data entry, job girls, cam assistant

Acerca do Empregador:
( 6 comentários ) Iasi, Romania

ID do Projeto: #6830127

3 freelancers are bidding on average $3/hour for this job

sannish

A proposal has not yet been provided

$2 USD / hora
(0 Comentários)
0.0
bkm2014

A proposal has not yet been provided

$4 USD / hora
(0 Comentários)
0.0
MadiD

Engleză Bună! Mă numesc Madi, am 22 de ani și sunt înscrisă la masterul de Resurse Umane. Am terminat facultatea de psihologie și pe durata celor 3 ani, am făcut voluntariat ăn cadrul facultăți, în departamentul Erasm Mais

$5 USD / hora
(0 Comentários)
0.0
arsalanbhatti6

i am the best in the Ms office and excell and Microsoft Acess and Data entry also and my bid is very attractive

$2 USD / hora
(0 Comentários)
0.0