Encerrado

Fictief 2 cameramannen, 1 geluidsman,

Als crew kies ik voor één cameraman, één reggiseur en één geluidsman. Ik maak gebruik van professionele freelance cameramannen waarbij één cameraman ook ervaring heeft met de regie van nieuwsverslaggeving. Uiteindelijk hebben we dus ook twee cameramannen.

Als stijl kies ik voor een reportagestijl waarbij het eerste filmpje voor de kijker interessant is en de aandacht trekt zodat er zoveel mogelijk informatie duidelijk is, maar anderzijds ook een soort overzicht met veel sfeer zodat het voor de deelnemers een aangename herinnering is en voor de kijkers een teaser naar volgende keer, een soort aftermovie.

1ste filmpje : Dit filmpje zal ongeveer een half uur als tijdduur hebben. Dit wordt gevuld met interessante beelden en interviews. Ook de belangrijkste elementen zullen hier aan bod komen. Er wordt dus op voorhand gecommuniceert over wat de belangrijkste elementen zijn bij de workshop.

2de filmpje : Dit zal meer een aftermovie worden waarbij er steeds beelden worden getoont waardoor je interesse krijgt en ook even meekrijgt wat de sfeer is bij deze workshop.

Habilidades: Holandês

Veja mais: wat is freelance, freelance workshop, freelance worden, freelance teaser, freelance regie, freelance met, freelance ik, freelance er, freelance de van, freelance cameraman worden, crew freelance, half spanish translation, much half page magazine, adobe creative suite als freelancer, richtextbox als editor, half page magazine, midnightsun als word document, half, designs half page advertisements, block als popup drupal, translate half italian

Acerca do Empregador:
( 0 comentários ) Belgium

ID do Projeto: #10501233