Encerrado

Krijo aplikacion për Android

3 freelancers estão ofertando em média $25 para esse trabalho

monojitasish

এখনও কোন প্রস্তাব দেওয়া হয়নি

$25 USD in 3 dias
(29 Comentários)
5.2
umarriaz56

hey there i am professional android developer i can make an cool app for you you just give me your idea

$25 USD em 1 dia
(2 Comentários)
1.8
metalogics3

Dear Prospect Hiring Manager. Thank you for giving me a chance to bid on your project. i am a serious bidder here and i have already worked on a similar project before and can deliver as u have mentioned I have Mais

$25 USD em 1 dia
(1 Comentário)
0.0
vphan

I did a lot of android apps that been publised on google play store : Bevysocial, HapuTaxi,...So if you want

$25 USD em 1 dia
(0 Comentários)
0.0
swifthorse

Përshëndetje, zotëri. Ky projekt është i përshtatshëm me aftësi tim. Unë jam një zhvillues i shkëlqyer android dhe kemi përvoja të pasura për 5 + vjet. Dhe unë gjithashtu kanë përvoja në shumë detyra të tilla kjo. Mais

$100 USD em 1 dia
(0 Comentários)
0.0