Cancelado

IoT (MicroPython na ESP32) - Nije potrebno iskustvo - preferiram Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Crnu Goru, Srbiju, severnu Makedoniju ili Albaniju

Može se prijaviti bilo ko, ali više volim da radim sa kandidatima koji žive u Bosni i Hercegovini, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji, sjevernoj Makedoniji ili Albaniji.

******

Plaćaću vam 12 američkih dolara (dvanaest američkih dolara) po satu.

******

Nemojte se prijavljivati ​​ako želite više od 12 američkih dolara (dvanaest američkih dolara) na sat.

Sa mnom ćete raditi sat vremena dnevno (nedjelja, ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak) između 17:00 do 22:00 (GMT + 2). Tekstualno ćemo razgovarati. Nećemo * video chat.

Ne morate * potrošiti 'jednu od svojih ponuda da biste se prijavili na ovaj projekt. Umjesto da licitirate za ovaj projekt, unesite moj natječaj Freelancer.com povezan s ovim projektom.

Brine me vaša sposobnost * da brzo naučite kako raditi s MicroPython i ESP32, ali nije me briga za vaše * iskustvo *. Drugim riječima, za ovaj projekt vam nije potrebno MicroPython iskustvo, niti ESP32 iskustvo. Naravno. Naravno, shvaćam da je to čudna popustljivost. Prije svega, vrlo inteligentni inženjeri mogu brzo naučiti MicroPython i ESP32. Drugo, relativno malo inženjera ima iskustva u korištenju MicroPythona na ESP32.

Evo mog takmičenja Freelancer.com povezanog sa ovim projektom ...

https://www.freelancer.com/contest/No-experience-necessary-Test-for-candidates-interested-in-working-on-an-IoT-project-MicroPython-on-ESP-I-prefer-you-live-in-Bosnia-and-Herzegovina-Kosovo-Montenegro-Serbia-Northern-Macedonia-or-Albania-1783207

Trebali biste zanemariti tekst u nastavku ako kliknete gornju vezu na mom natjecanju, jer su donje informacije uključene na gornjoj vezi. Međutim, ako ne kliknete na gornju vezu, pročitajte ispod ...

*** PREGLED ***

Briga me za tvoju sposobnost a ne za tvoje iskustvo. Drugim riječima, vaše iskustvo me ne zanima. Radit ćemo zajedno putem * teksta * razgovarajući jedan sat dnevno. Nećemo * video chat. Stoga ne trebate govoriti engleski za ovaj projekt.

Stvorio sam funkcionalne specifikacije za zanimljiv i izazovan IoT (Internet of Things) projekt koristeći MicroPython i mikrokontroler ESP32 (koji je sličan Arduinu, ali općenito bolji od Arduinoa), ali vam nije potrebno nikakvo iskustvo s MicroPython-om niti s mikrokontrolerom ESP32.

Imam ESP32 ovdje u Los Angelesu. Pomoći ćete mi da napišem firmware (softver) koji ću učitati na svoj ESP32. Stoga, iako sam tek početnik Pythona, tražim od mene vrlo inteligentnu osobu koja će me podučavati jer ćete učiti o MicroPython-u i mikrokontroleru ESP32 dok me podučavate o MicroPythonu i ESP32 mikrokontroleru. Da, naravno pretpostavljam da vam rečenica koja prethodi ovoj vjerojatno djeluje neobično (bizarno).

*** DANI I SATI ***

Platit ću vam jedan sat vašeg vremena za tekstualni chat (* ne * video chat) sa mnom jedan sat svakog dana ili noći (nedjelja, ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak) nešto između 17:00 do 22:00 (GMT + 2 ). Da li biste obično bili na raspolaganju za rad jedan sat dnevno, nedjelja-četvrtak između 17 i 22 sata (GMT +2)?

Možete odabrati drugačiji vremenski period od jednog sata, kako biste sa mnom radili svaki dan kada radimo zajedno. Na primjer, mogli bismo biti u nedjelju od 17 do 18 sati, u ponedjeljak od 21 do 22 sata, u utorak od 19 do 20 sati, i tako dalje.

*** IZUZETNO NISKI RIZIK PLAĆANJA ***

Pretpostavljam da većina freelancera i većina klijenata imaju nerealna očekivanja o Freelancer.com. Pretpostavljam da više od 90% freelancera i klijenata odustane od upotrebe Freelancer.com u roku od godinu dana. Isto tako, kao što možda znate, ne samo da je freelancere teško uvjeriti klijente da im dodijele projekt na Freelancer.com, već je zapravo često teško da freelanceri koji rade na projektu dobiju cjelokupnu uplatu. Za slobodnjake to može biti * vrlo frustrirajuće *.

Habilidades: Python, JavaScript, Programação C#, PHP, Java

Veja mais: iot wcdma, ravi goru, www ili, iot unix bangalore profile, home automation using iot, how to find a researcher iot, ili, iot freelance, iot product design, iot projects, IOT, premier iot, prototype iot multi sensors slaves and single master communications system, windows 10 iot, a tema moze bit modni dizajn dizajn odjece ili neka dobar crtez ali sve mora biti originalno, freelance electronic design wearable iot m2m, ili wearable translator price, iot freelancer, vworker prevara ili ne, wearable translator ili price

Acerca do Empregador:
( 19 comentários ) Los Angeles, United States

ID do Projeto: #26227542

2 freelancers estão ofertando em média $12/hora nesse trabalho

lazar96lazic

Hi thanks for your invitation. I am lazar from Serbia and now biding on you after getting your invite message thanks. I have read your requirement details and as you write just a little strange. Hahahaha :) I have got Mais

$12 USD / hora
(13 Comentários)
4.7
praveen2121

Hi, Greetings! Let's join hands for long term relationships with the best Technical Team. Concerning your requirement, I have worked on similar projects and features of the app to what you are looking for, and I am Mais

$12 USD / hora
(1 Comentário)
1.4