Cancelado

Értékesítő kerestetik műszaki vénával

Értékesítőt keresünk világítási költségcsökkentő megoldásunk népszerűsítéséhez. Műszaki végzettség nem feltétel, de némi műszaki véna azért szükséges. Jutalékot fizetünk minden eladott termék után.

A Magyarországon működő fénycsövek legalább 70%-a rendkívül alacsony hatékonyságú. Maga a T8 fénycső technológia is elavult, ráadásul energiapazarló előtéttel, ú.n. fojtótekerccsel működtetik. Emiatt egy 36W-os fénycső a valóságban 41-45W-ot fogyaszt.

Már legalább tíz éve létezik a T5 fénycső technológia, ami sokkal hatékonyabb ennél. 28W-tal ugyanennyi fényt ad. Sajnos kevesen ismerik, ezért mind a mai napig az eladott új lámpák többsége is elavult, T8 típus. Miért? Mert a vállalkozó, aki beszereli vagy beszerelteti, abban érdekelt, hogy olcsó legyen, az üzemeltetési költséget pedig nem ő fizeti.

Egyre ismertebbek a LED-ek, amelyek között ma már tényleg vannak jó minőségűek, ezek ára azonban olyan borsos, hogy a legtöbben nem tudják, vagy nem akarják megfizetni.

Van egy megoldásunk, ami lényegesen olcsóbb és gyorsabban megvalósítható mind a LED-nél, mind pedig a lámpatestek korszerű, T5-ösre cserélésénél: a T5 adapter. Ezen az oldalon látható egy videó a megoldásról: [url removed, login to view]

Mellékeltem továbbá ismertetőt, konkrét lámpával készített összehasonlító mérési jegyzőkönyvet, és minta megtérülési számítást. A megoldást 2009 óta alkalmazzuk megbízóinknál. A kezdeti nehézségek után sikerült kiválasztani megbízható gyártót, a jelenleg alkalmazott termékek kiváló minőségűek.

A feladat:

* Potenciális vevők felkutatása interneten

Ismérvek: aki sokat világít fénycsövekkel, pl. élelmiszerboltok, 2 v. 3 műszakban dolgozó gyárak

* Telefonon időpont egyeztetés a vevővel

* Termékbemutató a vevőnél

* Árajánlat, megtérülési számítás kidolgozása a vevőnek (ha szükséges)

* A szállítás megszervezése

* Beépítés, ha a vevő igényt tart rá, és ha vállalod némi plusz pénzért

A munka saját időbeosztás szerint végezhető, az irodába bejönni csak a termékekért kell. A mintadarabokat, műszereket letét ellenében kölcsönadjuk. Oktatást díjmentesen biztosítunk.

Egy átlagos kisker üzletben 20-100 fénycső van, egy átlagos ipari üzemben pedig 50-250 db. A fénycsövek ára adapterrel 12,40€ (28W/45W helyett) illetve 17,50€ (35W/58W helyett).

500db eladott 28W-os (12,40€) fénycső+adapter klt után kért jutalékot kérem megjelölni az ajánlatban. Pl. 1.500,00€

Habilidades: Engenharia Elétrica, Engenharia, Húngaro, Vendas, Telemarketing

Veja mais: min hu, c&m engineering, val , sid m, kes, ek, index hu, kes labs saskatoon, infinite val, jquery val, i`m boat traducion espa, jquery val function bug, aspnet code using drag n drop, val mclean brantford, val electronics, commerce val des monts canada

Acerca do Empregador:
( 0 comentários ) Budapest, Hungary

ID do Projeto: #5144243

2 freelancers estão ofertando em média €1498 para esse trabalho

arsingh1212

A proposal has not yet been provided

€2222 EUR in 30 dias
(1 Comentário)
2.7
webdevit

php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysq Mais

€773 EUR in 5 dias
(0 Comentários)
0.0