Premiado

unity programmer

cao,. ja sam Goran Balaban,. vj i vfx artist iz Beograda. Moja specojalnost su mapirane projekcije i interaktivni video.

Spremamo skolu za VFX i specojalne efekte ovde u Beogradu moja firma i Doktorfried produkcija, pa bi ja da za jedan od promera moderne upotrebe tehnologije u radnom procesu da razvijem dve "otvorene platforme" u kojie bi polaznici mogli da implementiraju svoje scene za proekte kao proizvod animacije a da kao rezultat rendera iz unity-a imaju sliku, koju kasnije mixuju, ili jos dodatno budze i tako dalje..

Ja sam potpuno nov u ovakvoj saradnji i tebe sam izabrao jer imas dobre komentare i rad u unity-u, uz to smo z istog govornog podrucja. pa mi je to najbolji izbor,. iskrenno,. no kako mi je ovo novo,. molim e da me uputis u korake komunikacije kako bi dosli do neke ideje za projekat.

Ja koristim QuartzComposer i mac platformu tako da svaku vrstu interaktivnog primera mogu da ti napravim, ja zapravo ovo sto trazim vec imam u quartzComposer-u ali njeg 3d render je uzasan, dok je unity potpuno povezan sa Max-om i CInema4d tako da to znacajno olaksava transfer 3d scene u aktivni materijal, a o kvalitetu rendera da i ne govorim,. to je nebo i zemlja,..

eto,. dakle treba mi tvoja pomoc ( angazovanje) da mi se isprogramira projekat (scena) sa odredjenim specifikacijama i da se isplanirano ogranizuje proces i lokacija za assete ( od 3d scene)..

.no da te ne davim,. evo pocetka komunikacije pa mi se ti pls javi da prodjemo kroz detalje.

s postovanjem goran balaban

Habilidades: Unity 3D

Veja mais: unity 3d artist , trazim, artist 3d render, 3d vfx artist, 3d render artist, quartzcomposer, vj, vfx, uz, Unity programmer, novo, moja, evo, dobre, cinema4d, balaban, vfx video, max unity, programmer unity sharp, max scene, programmer unity app, artist unity, programmer unity, mac programmer, unity programmer sacramento

Acerca do Empregador:
( 0 comentários ) *, Serbia

ID do Projeto: #6821804

1 freelancer is bidding on average $25 for this job

miodragstajic

Hired by the Employer

$25 USD / hora
(11 Comentários)
5.2