Premiado

Website 1Energie

Beste Codetrance,

1Energie is een nieuw duurzaam energiebedrijf zonder winstoogmerk in oprichting. Met een groep van vrijwilligers zijn wij bezig de onderneming van de grond te krijgen. Wat wij als energiebedrijf gaan aanbieden zijn stroom en gas contracten, duurzame energie installaties (zonnepanelen, warmtepompen etc..) en diverse diensten zoals isolatie diensten en service contracten. Wij richten ons voornamelijk op decentrale energieopwekking waarbij wij volop inzetten op zonne-energie. Dit doen wij allen zonder winstoogmerk en in dienst van de mens en de aarde.

Wij willen een website gebaseerd op magento voor het webshop gedeelte en niet-webshop gedeelte indien technisch goed werkend op wordpress. Alle ontwerpen zijn reeds uitgewerkt en worden aangeleverd als gelaagde psd's.

Op welk e-mail adres kan ik je bereiken om de ontwerpen via wetransfer aan te leveren, het gaat om bijna 40 pagina's.

Met vriendelijke groeten,

Karim Al Ati Allah

Habilidades: Magento, WordPress

Ver mais: wordpress webshop, worden, wetransfer, welk, kan, ik, het, codetrance, ati, allah, wordpress website webshop, technisch, wij, zonnepanelen, wetransfer website, psd webshop, magento webshop psd, webshop wordpress, webshop psd, reeds psd, psd wordpress service, magento add website, magento based website, magento based website copy, magento store website

Acerca do Empregador:
( 0 comentários ) Utrecht, Netherlands

ID do Projeto: #5132456

1 freelancer está ofertando em média €4000 para este trabalho

codetrance

Hired by the Employer

€4000 EUR in 30 dias
(14 Comentários)
4.2